FAQ

We zijn bij Verre Naasten onder de indruk van wat God wereldwijd doet. Samen met onze partners is dit onze missie: geloof delen wereldwijd. Dat doen we met partners ver weg en dichtbij. En samen met kerken in Nederland. 

We delen graag verhalen en inspiratie van de wereldwijde kerk met je. Maar we geven je op deze pagina ook de kans om heel concreet bij te dragen aan de dromen van onze partners. Misschien voelt mission-werk soms vaag en afstandelijk: mooi dat we de kerk in een ver land ondersteunen, maar hoe kan ik nu concreet helpen? 

Op deze website vind je veel concrete dromen van onze partners. Een mooie uitdaging, ook voor hen. Hoe formuleer je jouw droom zo concreet mogelijk? Wat zou jou in het mission-werk écht vooruit helpen? Met jouw gift maak je een heel duidelijk verschil in de levens van mensen. Je ziet waar het geld naartoe gaat en hoe jouw gift heeft bijgedragen aan het mission-werk wereldwijd.

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op

Hoe weet ik dat mijn donatie terechtkomt bij het gekozen droomproject?
Hoe zit het met de kosten voor deze website?
Wat gebeurt er als er meer geld wordt ingezameld voor een droomproject dan nodig is?
Wat gebeurt er als er voor een droomproject te weinig geld wordt ingezameld?
Ik ken een mooi droomproject in het buitenland. Kan dat ook een plekje krijgen in deze projectenetalage?
Ik kom graag in actie voor een droomproject, bv. met een collecte in onze kerk. Of een actie. Waar kan ik meer informatie krijgen?