Discipelschaps- en ondernemerstrainingen in India (€11.000)

van totaal € 11.000 (0%)

“Mijn naam is Paresh Halder uit India, uit de deelstaat West-Bengalen. Ik ben de oprichter van het interkerkelijke netwerk Transform East Alliance. Wij trainen mannen en vrouwen, zowel in evangelisatie als in ondernemerschap. Dat klinkt misschien als twee heel verschillende zaken, maar door deze integrale aanpak van mission wordt zowel het Goede Nieuws gedeeld, als werkgelegenheid gecreëerd. Zelf ben ik ondernemer en evangelist. Ik probeer op deze manier mijn talenten in te zetten voor het verspreiden van het evangelie.

Armoede is een groot probleem in India, daarom stimuleren wij broeders en zusters om niet bij de pakken neer te zitten als hun situatie moeilijk is, maar om actie te ondernemen! Zo verzorgen wij trainingen op het gebied van ondernemen en vaardigheden zoals naailessen, kleinschalige visserij, landbouw, verkooptrainingen en het opstarten van andere kleine ondernemingen zoals eethuisjes. Wij merken dat door deze trainingen niet alleen de leefsituatie verbetert, maar dat ook de eigenwaarde van de mensen versterkt. En dat is de kracht van het evangelie!

Mijn droom is om dit jaar 20 evangelisten te trainen in discipelschap en vaardigheden om eigen financiële middelen te genereren. Na afloop van de training krijgen de deelnemers een microkrediet om hun onderneming een kickstart te geven.”

Help jij Paresh uit India mee om zijn droom waar te maken? Geef een gift, zodat 20 Indiase mannen en vrouwen het evangelie kunnen verspreiden en tegelijkertijd eigen inkomen kunnen verdienen.

Toelichting Verre Naasten: voor dit droomproject heeft Paresh €11.000 nodig. Dat is €550 euro per kandidaat, hiervan krijgen ze een training en microkrediet om hun onderneming te starten.

Bekijk alle
€ 30 10-04-2024 | 17:13