Vernieuwde bibliotheek voor studenten in Letland (€8.650)

van totaal € 8.650 (57%)

“Mijn naam is Alvis Sauka. Ik ben dominee in Letland, in de hoofdstad Riga en bestuursvoorzitter van het Baltic Reformed Theological Seminary. Deze theologische opleiding bestaat sinds 1998 en groeit geleidelijk. Goed theologisch onderwijs is ontzettend belangrijk voor de toekomst van de gereformeerde kerken in Letland.

Vorig jaar kon het seminarie een eigen gebouw kopen op een mooie locatie. Een prachtige kans! Er wordt hard gewerkt aan wat aanpassingen om dit nieuwe gebouw geschikt te maken als onderwijslocatie. Zo wordt er op de begane grond een klaslokaal gerealiseerd. Ook willen we hier plaats maken voor een moderne bibliotheek en deze inrichten met nieuwe boekenrekken en fijne werkplekken. Mijn droom is om in deze nieuwe bibliotheek een prettige leeromgeving te creëren voor onze studenten, met voldoende beschikbare en goed vindbare boeken.

De nieuwe bibliotheek zal een flinke verbetering zijn. Op dit moment staan onze boeken op een andere, gehuurde locatie die te klein is. De boekenkasten die daar staan, zijn versleten en bieden te weinig plaats voor alle literatuur. Een deel van de boeken staat nu in dozen op de gang… Verre van ideaal. Ik hoop van harte dat jullie willen bijdragen aan de aanpassingen die nodig zijn om een moderne bibliotheek te realiseren voor onze studenten.” 

Help jij Alvis om zijn droom waar te maken? Geef een gift, zodat het theologisch seminarie in Letland een nieuwe bibliotheek kan realiseren voor hun studenten. Een investering in de toekomst van de kerken in Letland!   

Toelichting Verre Naasten: voor dit droomproject heeft Alvis €8.650 nodig. Hiermee kunnen ze de nieuwe bibliotheek inrichten en nieuwe boekenkasten en rekken aanschaffen.  

Bekijk alle
€ 5.000 26-06-2024 | 22:44