Een studie voor Adji in Senegal (€4.300)

van totaal € 4.300 (1%)

“Mijn naam is Adji Bineta Sene Faye. Ik ben verpleegkundige en geef les aan studenten van de Christelijke opleiding voor Verpleegkundigen en Verloskundigen (IISI) in Senegal. Onze missie is om studenten op te leiden die goede zorg verlenen, met ontferming voor hun patiënten naar het voorbeeld van Jezus Christus.

Mijn droom is om meer kennis en vaardigheden op te doen, zodat ik nog meer kan betekenen voor onze studenten. En zodat we hen een kwalitatief goede opleiding kunnen aanbieden met uiteindelijk een door de overheid erkend diploma. De tweejarige studie die ik wil volgen zal de kwaliteit van mijn lessen verbeteren. En daarmee ook een positieve impact hebben op de gezondheidszorg in Senegal.

De studie die ik wil volgen, leert mij om vakinhoudelijke kennis goed over te dragen. Ik geef zowel medische, verpleegkundige vakken, als ook geestelijke toerusting. Voor de medische vakken is het onze wens om nog een aantal lesmaterialen aan te schaffen, zoals een medisch skelet, die we kunnen gebruiken in de lessen.
Deze studie is belangrijk om de juiste papieren te behalen, zodat onze school voldoet aan de regels van de overheid. Alleen dan mogen onze verpleegkunde- en verloskundestudenten hun vak uitoefenen in Senegal.

Helaas kan ik de kosten voor de studie niet zelf betalen. Ook vanuit onze school is er weinig budget beschikbaar. Willen jullie mij helpen deze droom waar te maken en de opleiding voor toekomstige verpleegkundigen en verloskundigen in Senegal verbeteren?”

Help jij Adji om haar droom waar te maken? Geef een gift, zodat zij een studie kan doen die de kwaliteit van de Christelijke opleiding verpleegkunde en verloskunde in Senegal verbetert.

Toelichting Verre Naasten: voor dit droomproject heeft Adji €4.300 euro nodig. Hiermee kan zij de tweejarige studie doen en een medisch skelet aanschaffen om in de klas te gebruiken.

Bekijk alle
€ 15 22-05-2024 | 19:17
€ 15 22-05-2024 | 18:50
€ 15 19-05-2024 | 11:18 Veel succes met je studie en Gods zegen.