Dekens uitdelen in Bangladesh (€5.500)

van totaal € 5.500 (7%)

“Mijn naam is Samuel. Ik ben voorganger en kerkleider van de Grace Evangelical Church in Bangladesh. De kerk in Bangladesh groeit! Daar zijn we dankbaar voor. Vanuit onze kerk worden er nieuwe gemeenten gesticht door het hele land, ook in het noorden.

Als kerkleider bezoek ik regelmatig nieuwe gemeentestichtingen. Dan reis ik van de hoofdstad Dhaka richting het noorden. In de winter wordt het in dit deel van Bangladesh behoorlijk koud. Er heerst hier veel armoede en arme mensen wonen vaak in onverwarmde hutten. Er sterven mensen van de kou in dit deel van Bangladesh in de winter.

Mijn droom is om deze arme mensen in het noorden van land voldoende warme dekens en warme kleding te geven, zodat ze de winterse kou kunnen weerstaan. We hebben afgelopen jaar in onze eigen kerk geld opgehaald om dekens en kleding te kopen om uit te delen. Maar we zouden graag meer willen doen: er is zoveel nood! Niet alleen in het noorden van Bangladesh onder de arme bevolking, maar ook in het uiterste zuiden waar een enorm groot vluchtelingenkamp is. Hier verblijven met name Rohingya-vluchtelingen uit Myanmar. We hebben er goede contacten en willen ook hier graag dekens en kleding brengen. 

We willen graag voor €5.500 aan warme dekens en warme kleding kopen en deze via onze kerken en contacten verspreiden onder de arme bevolking in het noorden en vluchtelingen in het zuiden van Bangladesh. Zo getuigen we van Jezus’ liefde! We brengen Licht en warmte.”

 

Help jij Samuel om zijn droom waar te maken? Geef een gift, zodat de kerken in Bangladesh warme dekens en warme kleding kunnen kopen. Om uit te delen aan landgenoten in de kou. En zo Jezus’ liefde mogen delen!  

Toelichting Verre Naasten: voor dit droomproject heeft Samuel €5.500 euro nodig. Hiermee kunnen de kerken ruim 360 mensen helpen met warme kleding en warme dekens. Dat is €15 per setje kleren en een deken.

Bekijk alle
€ 25 21-06-2024 | 20:22
€ 25 18-06-2024 | 23:03 Ik ben blij dat God ons zo zegent met rijkdom, dat ik Zijn rijkdom graag uitdeel. Ik vraag mezelf dan af, wat heb ik makkelijk gekocht voor mezelf deze week. Er is vaak wel iets te noemen. En dan besef ik dat ik dit bedrag ook best kan missen en er een ander mee kan helpen. En ik vind dit gewoon een heel mooi doel. Dat iemand zich zo inzet voor anderen, dan steun ik hem hier graag in. Om zo Gods liefde uit te kunnen delen.
€ 300 10-06-2024 | 13:43 zo mooi om op deze manier een licht te mogen zijn en Gods Liefde te delen
€ 65 01-06-2024 | 21:04
€ 10 30-05-2024 | 09:50