Een nieuwe computer voor studentenondersteuning in Zuid-Afrika (€1200)

Streefbedrag behaald
van totaal € 1.200 (100%)

“Mijn naam is Liana Schutte. Ik ben administratief medewerker bij The Kind Christian Outreach Trust (KCOT).

Wij zetten ons in voor theologische trainingen van kerkleiders in het zuidelijke deel van KwaZulu Natal, een regio in Zuid-Afrika. Onze studenten volgen onderwijs op afstand, bij theologieopleiding Mukhanyo. Vanuit KCOT hebben we tutoren die de studenten begeleiden bij deze studie op afstand.

Het is mijn droom dat onze studenten zo goed mogelijk toegerust worden om Gods Woord te delen. We hebben in Mukhanyo een uitstekende theologieopleiding hiervoor beschikbaar, maar we lopen in de ondersteuning tegen technische mankementen aan. Voor de administratie van KCOT is er geen goedwerkende computer en printer beschikbaar. Daardoor ontvangen de studenten niet altijd wat zij nodig hebben om efficiënt en effectief hun studie te kunnen volgen.

Mijn werk omvat bijvoorbeeld het delen van examenresultaten en bestellen van studiegidsen. Dit zijn nu tijdrovende taken, die met een nieuwere computer zo gedaan zijn. Op de oude computer die ik gebruik kan geen up-to-date software geïnstalleerd worden, wat de communicatie met studenten bemoeilijkt. Het is lastig dat dit soort ondersteunende, maar onmisbare, activiteiten nu veel tijd kosten. Dit gaat ten koste van de voortgang van de studie voor de studenten. Een nieuwe, snelle computer zou de voortgang en kwaliteit van de theologische trainingen enorm bevorderen en bijdragen aan goed toegeruste kerkleiders in het zuiden van KwaZulu Natal!”

Help jij Liana om haar droom waar te maken? Geef een gift, zodat toekomstige kerkleiders in KwaZulu Natal goed opgeleid kunnen worden in het verkondigen van Gods Woord.

Toelichting Verre Naasten: voor dit droomproject heeft Liana €1200 euro nodig. Daarmee kan ze de computer, printer en nieuwe software aanschaffen!

Bekijk alle
€ 1.170 05-12-2023 | 15:30
€ 10 11-09-2023 | 10:07
€ 10 11-09-2023 | 09:45
€ 10 07-09-2023 | 16:53