Een auto voor trainer kinderopvang in Zuid-Afrika (€16.500)

Streefbedrag behaald
van totaal € 16.500 (100%)

“Mijn naam is Guy Stubbs, ik ben manager van de Khanyisani ChildVision Academy in Zuid-Afrika. Wij zetten ons in voor kwetsbare kinderen in bergdorpen rondom Sterkspruit, dichtbij de grens met Lesotho. Dit is een regio waar ontzettend veel armoede heerst. We trainen medewerkers van 101 kinderopvangcentra in de provincie. Jaarlijks worden hier 7.000 kinderen opgevangen.

We willen onze medewerkers zo opleiden dat zij op holistische wijze bijdragen aan de ontwikkeling van kwetsbare kinderen. Door te voorzien in belangrijke basisbehoeften zoals gezonde voeding, onderwijs, een inkomen voor de familie en kennis van God (en de hoop die Hij geeft) wil Khanyisani de kwetsbare kinderen die naar de opvangcentra komen helpen tot bloei te komen. En van binnenuit de armoedecirkel doorbreken.

Mijn droom is om een goede, betrouwbare 4x4 auto aan te schaffen zodat we de bergdorpen – en medewerkers van kinderopvangcentra daar – beter kunnen bereiken. Het is uitdagend om in hier in de bergen te rijden met de auto. De wegen zijn niet overal even goed en het kan behoorlijk steil zijn. Een goede, sterke terreinwagen met vierwielaandrijving maakt enorm veel verschil. Hierdoor besparen we een hoop geld op onderhouds-en reparatiekosten.

Help jij Guy om deze droom waar te maken? Geef een gift voor een betrouwbare 4x4 terreinwagen, zodat we kinderopvangmedewerkers in bergdorpen makkelijker kunnen trainen en kwetsbare kinderen worden geholpen. Alvast bedankt!

Toelichting Verre Naasten: voor dit droomproject heeft Guy €16.500 euro nodig. Daarmee kan hij een betrouwbare auto kopen!

Bekijk alle
€ 16.450 05-12-2023 | 15:29
€ 50 22-11-2023 | 11:08