Onze partners dromen, help jij hun dromen waar te maken?

De missie van Verre Naasten is: geloof delen wereldwijd! Dat doen we samen met partners die in hun eigen omgeving het goede nieuws van Jezus Christus delen. 

Onze partners delen vaak hun dromen met ons. We zijn bij Verre Naasten vaak onder de indruk van de veelzijdigheid en creativiteit van onze partners. We vinden het mooi om deze dromen ook met jou te delen. Jouw donatie wordt besteed aan de droom van onze partner. Help jij om hun dromen waar te maken? Jouw donatie maakt het verschil.

Lees meer Lees minder
Bekijk alle
“Mijn naam is André. Ik ben predikant en werk daarnaast als directeur van REDS in de Centraal Afrikaanse Republiek. REDS evangeliseert en verspreidt bijbels onder gevangenen. Jezus leert ons omzien naar onze naasten, ook naar gevangenen. Zij worden vaak vergeten en aan hun lot overgelaten. Dat raakt ons.Mijn droom is meer gevangenen bereiken met het evangelie door ze een bijbel te geven. We zien dat gevangenen opleven wanneer ze horen en lezen over Jezus en Zijn liefde voor hen. Als ze door Gods Woord Jezus leren kennen als hun Verlosser heeft dat enorme invloed op hun leven. Dit leidt tot minder geweldpleging, misdaad en sociaal onrecht.Veel gevangenen leven zonder hoop. Ze voelen zich verloren en hebben veel behoefte aan het hoopvolle Goede Nieuws.”Help jij André om zijn droom waar te maken? Geef een gift, zodat gevangenen in de Centraal Afrikaanse Republiek door de bijbel en mensen van REDS Jezus leren kennen als hun Redder!Toelichting Verre Naasten: voor dit droomproject heeft André €4500 euro nodig. Daarmee kan hij 450 nieuwe bijbels kopen, dat is €10 euro per bijbel.
Bekijk alle
€ 15

Anoniem

22-05-2024 | 19:17 Aan: Een studie voor Adji in Senegal (€4.300)